products

al-staal stevige vorm niet Stok 6 vorm MiniTaartvorm voor baksel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JF
Modelnummer: Gastronormdienbladen
Min. bestelaantal: 50
Prijs: ¥10-20/each
Verpakking Details: Houten geval of houten sklds
Levertijd: 15-25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
naam: cakevorm Functie: dienend voedsel
Functie: geen kleverig Type: ontschorsende pan
oppervlak: Non-stick Gebruik: restaurant, dinning zaal, buffet
formaat: Op maat Poort: Shanghai
Type: Bakselkarretje

Productomschrijving

Details

Creeer een serie van mooie miniatuurbundt-cakes voor om het even welke gelegenheid met Chicago Metaal 50624 taartvorm van 6 vorm de gecanneleerde bundtlette! Elk van 6 miniatuurbundt-vormen steunt aan 1 kop van beslag om tot een verrukkelijke reeks kleine cakes te leiden. Geconstrueerd van 10 maat gegoten aluminium om herhaald gebruik in uw bezige keuken te weerstaan, worden de vormen geschikt in twee rijen van drie en kunnen cakes tot 1 7/8“ diep produceren. Dit materiaal schept uitstekende hittedistributie elke keer voor perfecte gebakken producten op. Er is geen behoefte om zich over gebrande of undercooked producten ongerust te maken!

De oppervlakten van het het aluminium binnenlandse baksel van de bundtlettepan commerciële, gegoten zijn met een laag bedekt met een zwarte, non-stick afwerking die voor gemakkelijke versie van producten toestaat. Dit betekent ook u minder oliën kunt gebruiken wanneer het bakken! De buitenkant van elke pan wordt gemaakt van een dik afgietsel van natuurlijk aluminium, verzekerend het langere panleven in uw bezige commerciële exploitatie.

Algemene Afmetingen:
Lengte: 13 15/16“
Breedte: 8 15/16“

Compartimentenafmetingen:
Hoogste Diameter: 4“
Bodemdiameter: 2 3/4“
Diepte: 1 7/8“
Capaciteit: 8 oz.

 

 

METAAL 50624 BRIL
Lengte 13 15/16 Duim
Breedte 8 15/16 Duim
Compartimentendiepte 1 7/8 Duim
De Diameter van de compartimentenbodem 2 3/4 Duim
Compartimenten Hoogste Diameter 4 duim
Hoogste Diameter 4 duim
Capaciteit per Compartiment 8 oz.
Deklaag Non-Stick
Kleur Zwart
Compartimentenvorm Ronde
Maat 10 maat
Gemaakt in Amerika Ja
Materiaal Aluminium
Non-Stick Ja
Aantal Compartimenten 6
Ovenbrandkast Ja
Pankleur Donker
Pantype Vast lichaam
Vorm Ronde
Stijl Verminderde Kanten
Type Bundtpannen

Hoe kan ik beste de non-stick kwaliteiten van dit punt handhaven?

Om voedsel te plakken aan uw non-stick oppervlakte te verhinderen, adviseren wij met een laag bedekkend het licht met olie, die van om het even welke overmaat met een zacht doek of een servet afveegt. Het gebruiken van nevels op non-stick deklagen kan voedsel eigenlijk veroorzaken om gemakkelijker te plakken dan gebruikend een vet of een olie. De nevels kunnen een lijm-als die deklaag, vaak verlaten tijdens het het schoonmaken proces wordt gemist, dat zal beginnen voedsel op te bouwen en te veroorzaken om te plakken. Bovendien, zouden de metaalwerktuigen niet met non-stick oppervlakten moeten worden gebruikt om het krassen van en het beschadigen van de met een laag bedekte oppervlakte te verhinderen.

Wat is het verschil tussen een bundtpan en een buispan?

De Bundtpannen worden het best gebruikt met hoogte - vet, zware beslagen. Zij resulteren in een visueel aantrekkelijk product met gecanneleerde kanten en bieden een schrijver uit de klassieke oudheid aan kijken. De buispannen hebben vlotte kanten en typisch een verwijderbare, vlakke bodem. De buispannen worden traditioneel gebruikt voor de cakes van het engelenvoedsel.

Hoe beïnvloedt een donkere pan het bakproces?

De donkerdere pannen absorberen en stralen meer hitte uit dan lichtere pannen, zodat zullen zij sneller uw cakes bakken en zullen donkerdere randen/bodems veroorzaken. Wanneer het bakken met een donkerdere pan, wordt het geadviseerd om de oventemperatuur te verminderen door 25 graden van Fahrenheit en op uw product vroeg te controleren 10 minuten.

 

al-staal stevige vorm niet Stok 6 vorm MiniTaartvorm voor bakselal-staal stevige vorm niet Stok 6 vorm MiniTaartvorm voor baksel

Contactgegevens
Jack Wang

Telefoonnummer : 0086-15052223631

WhatsApp : 8615052223631