aboutus
Profiel QC

 Kwaliteitscontrolestroom

 

 

 

 

 

Alvorens wij grondstoffen kopen, zullen wij de tijdkrediet de leverancierscapaciteit en de afhankelijkheid en van het van het verkoperstoezicht en verleden evalueren. Dan hebben wij eerst IQC (inkomende grondstoffencontrole), wanneer wij grondstoffen kopen, zullen wij eerst grondstoffen door spectrometer in het laboratorium testen. Tweede zullen wij grondstoffengrootte controleren en de diktetolerantie, moet binnen de toelage van tekening, ten derde zullen wij de oppervlakte van grondstoffen controleren, als één of andere litteken of kras hebben.

 

De tweede stap is IPQC die (kwaliteitscontrole invoeren), hebben wij eerste artikelinspectie vóór massaproduktie en het zwerven inspectie, en elke tolboom wij de arbeiderscontrole nodig hebben en het teken voor het om het artikel te waarborgen is correct om naar volgende stap te gaan.

 

De derde stap is OQC (Uitgaande kwaliteitscontrole), tijdens deze stap, zullen wij steekproef verscheidene punt controleren als de kwaliteit en binnen controle stabiel is.

Voor groot groottedeel (zoals zijplaat en ponton, controleren wij zowel één voor één oppervlakte als grootte en lassen (lassendelen, zullen wij volgens het trekken van de lengte van lassenlijn en hoogte en breedte van lassenlijn controleren), voor kleine ponsendelen, zullen wij steekproef, en door het tijdje, zullen wij ook de hoeveelheid controleren om geen tekort voor hmt te waarborgen. En Wat oppervlakte heeft dienst, zullen wij proces door deburring nodig hebben.

 

 

 

De vooruit stap is QE (Kwaliteitsingenieur), zal QE analyse en controle aan het systeem voor kwaliteitscontrole maken als het efficiënt en uitvoerbaar is.

 

Deze stroomgrafiek toont ons uit de stroom hoe de artikelopbrengst van ruw s aan eindproduct.

Inkomende materieel-IQC (in komende kwaliteitscontrole) - voorraden (voorraad bij pakhuis die op de regeling van het productieplan wachten) - producting-zelfinspectie, elke post die volgens SOP (standaardverrichtingspraktijk) werken - 100%in lijn functionele controleren-FQC (definitieve kwaliteitscontrole) - uit pakhuis-verscheept producten

 

 

De laatste stap laadt kwaliteitscontrole.

Wij zullen de veiligheid van lading en verpakkingsmanier vóór lading beoordelen. Zoals hoe te om de goederen in te pakken, welk vriendelijk te gebruiken pakket en hoe de load-bearing verpakking is, en wij zullen verschillend grootte houten krat voor verschillende producten, zoals schoenplaat ontwerpen. En voor gemakkelijke krijgende gekwetste producten, zullen wij zoals een spons in bijlage aan het binnenland van de container gebruiken om ervoor te zorgen dat de producten niet gekwetst worden. Zoals ponton. En wij zullen de arbeider opdragen om de producten geschikt, en arbeiders te behandelen wanneer in verrichting, zorgvuldige en ordelijke lading moet zijn.

Certificaten
Contactgegevens