products

Het metaal het Metaaldienblad/Engeland van het 22100 Douaneblad verglaasde Gealuminiseerde het Broodjespan van de Staalhotdog

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JF
Modelnummer: 8765T
Min. bestelaantal: 50
Prijs: $10-20 PIECES
Verpakking Details: Houten geval of houten sklds
Levertijd: 15-25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 PC's per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
naam: De Pan van het hotdogbroodje Functie: dienend voedsel
Functie: niet misstap Productmateriaal: 1.5mm Aluminiumlegering
Gebruik: Het Dienblad van het bakkerijbrood formaat: Requst van de klant
Materiaal: roestvrij staal, Aluminium, kleur: Splinter

Productomschrijving

Het metaalmetaal van het 22100 douaneblad Engeland verglaasde Gealuminiseerde het Broodjespan van de Staalhotdog

Metaal 22100 Details

Bak volkomen geroosterde en gouden hotdogbroodjes met deze van de het staalhotdog van Chicago Metaal 22100 Bundy Professionele Bakeware gealuminiseerde het broodjespan! Deze pan kan (10) broodjes tegelijkertijd maken. Het verstrekt een nieuw panontwerp in een geschikte grootte voor kleinere verrichtingen of nieuw productinleidingen, maar volgens dezelfde normen zoals commerciële bakewarelijnen nog gebouwd. Gepast biedt het zijn 26 maat gealuminiseerde staalbouw, deze pan toegevoegde duurzaamheid en superieure hitteoverdracht aan wanneer vergeleken bij traditionele aluminiumpannen. Het verzet zich ook tegen corrosie en is nonreactive aan voedsel, makend het stevig en langdurig.

Elke pan komt volledig met ePlus AMERICOAT®. Deze glans is de technologie van de het siliconedeklaag van de industrie belangrijke en op alle Metaal verglaasde pannen van Chicago gebruikt. Gebruikend de harsen van het doorbraaksilicone om onvergelijkelijke resultaten te bereiken, wordt ePlus AMERICOAT® specifiek geformuleerd voor bakewaretoepassingen en is geschikt voor contact met voedsel. De glans kenmerkt duurzamere prestaties, die tot een 30% heeft het langere versieleven dan concurrerend verglaast. Het vermindert ook de behoefte aan oliegebruik tot 50%, is vrije PFOA, en de hulp vermindert het bevlekken. U zult minder tijd het schoonmaken en meer tijd het koken besteden, verminderend op zowel arbeid als totale kosten!

Of u naar hen aangezien de Stijlbroodjes van New England of Zeekreeftbroodjes, de broodjes verwijst u met deze pan produceert uw patroons zal maken voelen enkel als zij eten een klassieke hond van de marge. Maak hoogste-laderbroodjes die uw smakelijke hotdogs veilig zullen houden, daardoor verminderend knoei, en die tot de perfecte hotdogmaaltijd gegeten vlakte of met een hoop van bovenste laagjes zullen leiden! Geschikt als één rij met tien vormen, zult u efficiënt die broodjes en productief bakken.

Algemene Afmetingen:
Lengte: 15 1/2“
Breedte: 6 1/2“
Diepte: 1 7/16“

 

Compartimentenafmetingen:
Lengte: 4 1/8“
Breedte: 1 1/16“
Diepte: 5/16“

 

DE METAAL 22100 BRIL VAN CHICAGO
Lengte 15 1/2 Duim
Breedte 6 1/2 Duim
Diepte 1 7/16 Duim
Bodemlengte 14 5/8 Duim
Compartimentenlengte 4 1/8 Duim
Compartimentenbreedte 1 1/16 Duim
Compartimentendiepte 5/16 Duim
Deklaag Siliconeglans
Kleur Zilver
Compartimentenvorm Rechthoek
Maat Maat 26
Gemaakt in Amerika Ja
Materiaal Gealuminiseerd Staal
Aantal Compartimenten 10
Ovenbrandkast Ja
Vorm Rechthoek
Type De Pannen van het hotdogbroodje

 

Het metaal het Metaaldienblad/Engeland van het 22100 Douaneblad verglaasde Gealuminiseerde het Broodjespan van de StaalhotdogHet metaal het Metaaldienblad/Engeland van het 22100 Douaneblad verglaasde Gealuminiseerde het Broodjespan van de StaalhotdogHet metaal het Metaaldienblad/Engeland van het 22100 Douaneblad verglaasde Gealuminiseerde het Broodjespan van de Staalhotdog

 

 

 

Contactgegevens
Jack Wang

Telefoonnummer : 0086-15052223631

WhatsApp : 8615052223631