products

Verglaasde Kleine Ronde Mini de Kaastaartenpan van het Cakevorm Gealuminiseerde Staal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JF
Min. bestelaantal: 50
Prijs: ¥20-30/pieces
Verpakking Details: Houten geval of houten sklds
Levertijd: 15-25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000pcs per maand
Contact nu
Gedetailleerde informatie
naam: cakevorm Functie: dienend voedsel
Functie: geen kleverig Type: ontschorsende pan
oppervlak: Non-stick Gebruik: restaurant, dinning zaal, buffet
formaat: Op maat Poort: Shanghai

Productomschrijving

Details

Creeer culinaire meesterwerken voor uw buffet of gerichte gebeurtenis met deze pan van de het staal mini-kaastaart van Chicago Metaal 21700 Bundy Professionele Bakeware verglaasde gealuminiseerde. Deze pan wordt gemaakt van 22 maat gealuminiseerd staalpaneel met 26 maatkoppen, en komt volledig met ePlus AMERICOAT®. Deze glans is de technologie van de het siliconedeklaag van de industrie belangrijke en op alle Metaal verglaasde pannen van Chicago gebruikt. Gebruikend de harsen van het doorbraaksilicone om onvergelijkelijke resultaten te bereiken, wordt ePlus AMERICOAT® specifiek geformuleerd voor bakewaretoepassingen en is geschikt voor contact met voedsel. De glans kenmerkt duurzamere prestaties, die tot een 30% hebben het langere versieleven dan concurrerend verglaast. Het vermindert ook de behoefte aan oliegebruik tot 50%, is vrije PFOA, en de hulp vermindert het bevlekken. U zult minder tijd het schoonmaken en meer tijd het koken besteden, verminderend op zowel arbeid als totale kosten!

Deze die pan is op zwaar werk berekend en maakt om te duren! Of u een chocoladekaastaart met een kruimelbodem of een traditionele die kaastaart creeert met aardbeien wordt bedekt, zal deze pan u helpen de baan gedaan krijgen. Geschikt in drie rijen van twee, zult u zes cakes kunnen tegelijkertijd efficiënt produceren. Het komt zelfs met zes dubbele bodemschijven om elke individuele kaastaart uit de pan gemakkelijk te halen.

Compartimentenafmetingen:
Hoogste Diameter: 3 1/16“
Bodemdiameter: 3“
Diepte: 2 1/8“
Capaciteit: 8,5 oz.

Algemene Afmetingen:
Lengte: 15 3/4“
Breedte: 11 1/8“

 

DE METAAL 21700 BRIL VAN CHICAGO
Lengte 15 3/4 Duim
Breedte 11 1/8 Duim
Compartimentendiepte 2 1/8 Duim
De Diameter van de compartimentenbodem 3 duim
Compartimenten Hoogste Diameter 3 1/16 Duim
Hoogste Diameter 3 1/16 Duim
Capaciteit per Compartiment 8,5 oz.
Deklaag Siliconeglans
Kleur Zilver
Compartimentenvorm Ronde
Maat 22 maat
Gemaakt in Amerika Ja
Materiaal Gealuminiseerd Staal
Non-Stick Ja
Aantal Compartimenten 6
Ovenbrandkast Ja
Pankleur Licht
Pantype Vast lichaam
Vorm Ronde
Stijl Rechte Kanten
Type Kaastaartenpannen

MiniTaartvormen

Verwijderbare Bodem

 

Hoe kan ik beste de non-stick kwaliteiten van dit punt handhaven?

Om voedsel te plakken aan uw non-stick oppervlakte te verhinderen, adviseren wij met een laag bedekkend het licht met olie, die van om het even welke overmaat met een zacht doek of een servet afvegen. Het gebruiken van nevels op non-stick deklagen kan voedsel eigenlijk veroorzaken om gemakkelijker te plakken dan gebruikend een vet of een olie. De nevels kunnen een lijm-als die deklaag, vaak verlaten tijdens het het schoonmaken proces wordt gemist, dat zal beginnen voedsel op te bouwen en te veroorzaken om te plakken. Bovendien, zouden de metaalwerktuigen niet met non-stick oppervlakten moeten worden gebruikt om het krassen van en het beschadigen van de met een laag bedekte oppervlakte te verhinderen.

 

Wat is de juiste procedure om mijn AMERICOAT® ePlussilicone verglaasde pan schoon te maken?

Uw pan kan worden schoongemaakt gebruikend een schone handdoek, of een handdoek met pansmeermiddel op het. U zou moeten vermijden zoveel mogelijk wassend uw pan. Indien nodig, kunnen de ePlus verglaasde pannen AMERICOAT® met pH-neutrale producten worden gewassen, maar dit zou met mate moeten worden gedaan. Gebruik zuurrijke reinigingsmiddelen, nooit alkalische detergentia, of schurende het schrobben stootkussens. Deze zullen te vroeg de glans bederven en zouden tot corrosie kunnen leiden. Uw pan zou niet moeten in water worden doorweekt of in een automatische afwasmachine worden gewassen. Droog grondig uw pan onmiddellijk na was door het in een warme oven te plaatsen.

 

Op wat wijst het capaciteitsbedrag?

De capaciteit wijst op het vloeibare volume van de vorm wanneer het aan de rand wordt gevuld. Wanneer het gebruiken van deze vorm met beslagen die zurend agenten, vul de vorm met 60-70% van de totale capaciteit bevatten.

 

Verglaasde Kleine Ronde Mini de Kaastaartenpan van het Cakevorm Gealuminiseerde StaalVerglaasde Kleine Ronde Mini de Kaastaartenpan van het Cakevorm Gealuminiseerde Staal

 

Contactgegevens
Jack Wang

Telefoonnummer : 0086-15052223631

WhatsApp : 8615052223631