Thuis

JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0


 

JF Sheet Metal Technology Co., Ltd, opgericht in 2007, is een toonaangevende fabrikant van metaalfabrikanten voor roestvrijstalen en aluminiumproducten,

RK Bakeware Co., Ltd, een zusterbedrijf van JF Sheet Metal Technology Co., Ltd, is een toonaangevende fabrikant van industriële en commerciële bakvormen.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Het bedrijf heeft een groot aantal geavanceerde apparatuur en een innovatieve geest van het ontwerpteam, het bestaande professionele ontwerpteam, bekwaam technisch verwerkingspersoneel, allerlei verwerkings- en testapparatuur, CNC-bewerkingscentrum, 100 super lasersnijmachine, 100 super CNC buigmachine , MURATA CNC-pons en andere mechanische verwerkingsapparatuur, maar bieden ook allerlei soorten elektrisch lassen en injectieservice, om klanten te voorzien van een hoge efficiëntie en hoogwaardige automatiseringsapparatuur om een ​​solide basis te leggen.We kijken ernaar uit met u samen te werken om briljant te creëren!

 

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

JF Sheet Metal is gevestigd aan de oever van het prachtige Taihu-meer in Wuxi City, heeft een oppervlakte van ongeveer 3000 m2. Bedrijfsbereik: automatiseringsapparatuur, precisiebewerking, kunststof onderdelen, verwerking en assemblage, en de productie van verschillende grondstoffen, technologie-import en zaken exporteren.Momenteel heeft de textielmachine-industrie een zeer goede reputatie, het product op de binnenlandse markt heeft een bepaald aandeel bezet en geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Japan, Brazilië, Singapore, Turkije en andere landen.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3


China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

 

Bedrijfsfilosofie: het bedrijf werd opgericht in het begin van onze geest van "kwaliteit, service, waarde"-concept, om de marktvraag als leidraad te nemen, om klanten de beste producten en de beste service voor het doel te bieden.

Van aankoop van grondstoffen tot productie- en verwerkingstechnologie en kwaliteitsbeheer, strikte controle, volledig behaalde nationale certificeringsnormen en geslaagd voor de ISO9001: 2008-certificering. Van productproject, onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitscontrole, productiebeheer tot de productverpakking en transport en andere links zal met klanten zijn om een ​​volledig assortiment van communicatie te onderhouden, om ervoor te zorgen dat de redelijke suggesties van de klant kunnen worden omgezet in de instructies van het bedrijf, in alle aspecten van het bedrijf om een ​​effectieve implementatie te zijn.EPR-productiebeheer, om flexibele productie te bereiken, in de premisse van het waarborgen van de kwaliteit, de maximale mate van voldoen aan de behoeften van de klant.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

Cultureel idee: "pragmatisch, baanbrekend en innovatief" is ons cultureel idee.Alleen door het pragmatische te gebruiken, leren we ons aan te passen aan de ontwikkeling van onze samenleving en ons bedrijf, zullen we goed kunnen werken;alleen een continue ontwikkeling kan ons inspireren om boven onszelf uit te stijgen.Alleen door constante innovatie kunnen we een dynamischer en competitiever vermogen hebben.

 

Talentconcept: tijdens het zakendoen houdt het bedrijf zich altijd aan het "mensgerichte" concept.Wij zijn er vast van overtuigd dat talent het belangrijkste orgaan is van alle zakelijke activiteiten, en het elitetalent bevindt zich in de specifieke culturele sfeer van het bedrijf in de teelt en training.Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 50 medewerkers, waaronder meer dan 5 ontwerpers, technisch servicepersoneel.Een deel van het personeel door middel van de (interne / externe) opleiding van het bedrijf en hun eigen inspanningen, van de eerste functie tot de managementfunctie.Bedrijven om talent te cultiveren, en talent zal op zijn beurt de ontwikkeling van het bedrijf bevorderen en bevorderen.We respecteren talent, zorgen voor talent, meer bezorgd over de groei en ontwikkeling van talenten.We zijn toegewijd aan de groei en ontwikkeling van talenten om een ​​eersteklas werkomgeving en culturele sfeer te bieden, hier is niet alleen een platform voor de ontwikkeling van personeelstraining, maar ook een platform voor de ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf.Tot slot, om de ontwikkeling van individueel talent en het bedrijf te bevorderen om maximale win-win te bereiken!

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf groeit tot nu reeds voorbij 10 jaar. Tien jaar van geschiedenis, handelsbelemmeringen, financiële crisissen. Alle manierbelemmeringen, al manier de groei, ons bedrijf aan rijpere weg liet. Zowel hebben de interne beheersmethode als de verbetering van producttechnologie een bepaalde rijpheid en een precipitatie geaccumuleerd.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : JF

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 3000000-8000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten