Thuis

JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0


 

JF de Technologieco. van het bladmetaal, Ltd hoofdzakelijk voor klanten verstrekt het efficiënte en hoogstaande materiaal van de machinesautomatisering, precisiedelen en componenten, allerlei de metaaldelen en invoer en exportbusiness van de dienst, en verstrekt volledige reeksen algemene oplossingen aan volgens de klantenvraag.

 

Het bedrijf heeft een groot aantal ervaring, innovatieve geest van het ontwerpteam, het bestaande professionele ontwerpteam, het bekwame technische verwerkingspersoneel aangetrokken, alle soorten en het testen materiaal, CNC machiningcenter, 100 super lasersnijmachine, 100 super CNC buigende machine, MURATA CNC het materiaal van de stempel andother mechanische verwerking, maar alsoprovide allerlei elektrisch lassen en injectionservice die, klanten van hoog rendement en hoogte ofprocessing te voorzien - het materiaal van de kwaliteitsautomatisering om stevige fundamenten te leggen. Wij verheugen ons op het werken met u om samen te werken, om briljant te creëren!

 

 

 

JF de Technologieco. van het bladmetaal, Ltd in 2007 wordt gecreeerd, wordt gevestigd in de kust van de mooie Stad van Taihu Lakein Wuxi, behandelt een gebied van ongeveer 3000 m2 die. Bedrijfswerkingsgebied: automatiseringsmateriaal, precisie, plastic delen, verwerking en assemblage, en de productie die van diverse goederen, de technologieinvoer en de uitvoerzaken machinaal bewerken. Momenteel in de textielmachines is de industrie een zeer goede reputatie geweest, heeft het product in de binnenlandse markt het bepaalde aandeel, bezet en uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Japan, Brazilië Singapore, Turkije en andere landen.


China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

Bedrijfsfilosofie: het bedrijf werd opgericht in het begin van onze geest van „kwaliteit, de dienst, waarde“ concept, aan de marktvraag als gids, om klanten van de beste producten en de beste dienst hiervoor te voorzien.

Van grondstoffenaankoop aan productie en verwerkingstechnologie en kwaliteitsbewaking, bereikte de strikte controle, volledig nationale certificatienormen, en ging ISO9001 over: de certificatie van 2008. Van productproject, zullen het onderzoek en de ontwikkeling, de kwaliteitscontrole, het productiebeheer aan de product verpakking en het vervoer en otherlinks met klanten zijn om een volledige waaier van mededeling te handhaven, om ervoor te zorgen dat de redelijke suggesties van de klant in de instructies van het bedrijf, in alle aspecten van de zaken kunnen worden omgezet om efficiënte implementatie te zijn. EPR het productiebeheer, om flexibele productie, in het gebouw te bereiken van het verzekeren van de kwaliteit, de maximumgraad van voldoet klanten aan behoeften.

 

 

Cultureel idee: „pragmatisch, bereidend en innovatief“ is ons cultureel idee. Slechts door te gebruiken pragmatisch zullen wij om aan de ontwikkeling van onze maatschappij leren aan te passen en ons bedrijf, zullen wij kunnen goed werken; slechts kan een ononderbroken ontwikkeling ons inspireren om verder dan ons te gaan. Slechts door constantinnovation kunnen wij een dynamischere en concurrerende capaciteit hebben.

 

Talentenconcept: in de loop van zaken, hangt het bedrijf altijd het „people-oriented“ concept aan. Wij zijn er stellig van overtuigd dat het talent het belangrijkste lichaam van alle zakelijke activiteiten is, en het elitetalent is in de bedrijf-specifieke culturele atmosfeer in de cultuur en de opleiding. Momenteel, heeft het bedrijf meer dan 50 werknemers, waaronder meer dan 5 ontwerpers, technisch de dienstpersoneel. Enkele personeel door het (intern/externe) bedrijf opleiding en hun eigen inspanningen, van de eerste positie aan de leidinggevende functie. De bedrijven om talent, zullen en talent te cultiveren op zijn beurt de ontwikkeling van het bedrijf bevorderen en bevorderen. Wij respecteren talent, zorg voor talent, meer betrokken over de groei en de ontwikkeling van talenten. Wij zijn geëngageerd aan de groei en de ontwikkeling van talenten om een prima werkomgeving te verstrekken en de culturele atmosfeer, hier is niet alleen een platform voor de ontwikkeling van personeel opleiding, maar ook een platform voor de ontwikkeling en de uitbreiding van het bedrijf. Tot slot om de ontwikkeling van individueel talent en het bedrijf te bevorderen om win-win maximum te bereiken!

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf groeit tot nu reeds voorbij 10 jaar. Tien jaar van geschiedenis, handelsbelemmeringen, financiële crisissen. Alle manierbelemmeringen, al manier de groei, ons bedrijf aan rijpere weg liet. Zowel hebben de interne beheersmethode als de verbetering van producttechnologie een bepaalde rijpheid en een precipitatie geaccumuleerd.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : JF

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 3000000-8000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten China JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd Certificaten